Samenwerking

Wat we jou te bieden hebben en wat we van jou zouden willen

We hebben bij ‘wie wij zijn’, ‘waarom we er zijn’ en ‘wat voor vereniging zijn wij’ al het nodige uitgelegd. Wil jij je als interimmer bij onze vereniging aansluiten, dan bieden we je een netwerk, gezellige bijeenkomsten, sprekers die de moeite waard zijn (omdat ze in het beste geval precies vertellen over zaken waar jij mee zit…), en natuurlijk, we weten vaak ook van elkaar waar functies in onze sector vrij zullen komen, welk bedrijf op zoek is naar welke type manager met welke ervaring etc.

We zeggen hier wel bij: de Kameleons bemiddelen niet voor elkaar, dat zou anders conflictstof opleveren en dat moet voorkomen worden. Kameleons helpen elkaar wel.

En wat willen we van jou?

Wie goed kan delen, kan ook vermenigvuldigen… Onze leden komen niet alleen maar halen, maar er wordt ook een actieve rol verwacht tijdens de sessies of in de organisatie van de vereniging. Zodoende werken wij allemaal op basis van wederkerigheid en wisselwerking. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan mensen ontmoeten die heel veel overeenkomsten hebben met jou, en tegelijk ook veel verschillen?

Vind je dat in evenwicht zo? Wij hopen in elk geval van wel…