Ons doel

Wij komen vier keer per jaar bij elkaar om met elkaar en van elkaar te leren, om beter te worden, om ervaringen en kennis uit te wisselen. Daarnaast wordt voor elke bijeenkomst minimaal één spreker uitgenodigd om zijn of haar kijk te geven op zaken en ontwikkelingen die vooral in de retail en FMCG sector belangrijke of ingrijpende kwesties zijn. Of: een spreker die deskundig is over de vraag hoe je als interim-professional omgaat met uitdagingen, conflicten, verbetertrajecten etc. bij de betreffende ‘opdrachtgever’.

Kennis, persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing…

Het doel van ‘de Kameleons’ is een educatieve. Bijeenkomst zijn er om de kennis en kunde, de persoonlijke ontwikkeling en de zelfontplooiing te bevorderen.

…maar ook plezier, natuurlijk

Daarnaast is en blijft deze vereniging een netwerkvereniging, waar we plezier hebben doordat we juist elkaar ontmoeten. We zeggen het maar zo: zie onze bijeenkomsten vooral niet als bloedserieuze en afmattende colleges, integendeel!

Bovendien: wat er allemaal in de sector gebeurt op het gebied van prijs, winkelontwikkeling, assortimentsontwikkeling, de relatie tussen retailer en leverancier etc., natuurlijk komt dat allemaal aan bod, ook in ons contact onderling.